Waarom de Veluwe?

Waarom
een outreach
op de Veluwe?

Met Outreach Veluwe geloven wij dat we voortbouwen op wat er al gebeurt op de Veluwe. Het is dus geen opzichzelfstaande week van evangelisatie, maar een beweging van christenen op de Veluwe die verlangen dat Jezus Christus steeds meer in het centrum komt van ons leven en onze omgeving. We willen met de Outreach juist ook de christenen op de Veluwe opbouwen en toerusten in een leven toegewijd aan Jezus.

Voor ons heeft Nunspeet de potentie om een uitvalsbasis te worden voor onze omgeving. We hopen en bidden dat de impact van de outreach mag groeien!

Tegelijkertijd zijn er ook op de Veluwe veel mensen die met het evangelie bereikt mogen worden. Misschien zelfs mensen die het al zo vaak gehoord hebben, zonder er echt gehoor aan te hebben gegeven. De kracht van het evangelie geeft ons ook een vernieuwd besef. Daarnaast zijn er in de zomer ook een heleboel toeristen op de campings in de omgeving van de Veluwe. We mogen aan al deze mensen de rijkdom van het evangelie laten zien. Evangelisatie lijkt weinig aandacht te krijgen, daar willen wij verandering in brengen.

Wij zien een verlangen naar eenheid onder christenen en geloven daarom dat deze outreachweek, waarin wij samen Jezus verkondigen, ons meer en meer bij elkaar zal brengen.

We mogen het Licht brengen op plekken waar duisternis heerst. Wanneer Jezus zijn plaats inneemt zal duisternis moeten wijken! We verlangen ernaar om mensen vrij te maken en in het Licht te zetten.

Stay tuned!

Find us on facebook