Steun ons

Bouw mee aan Gods koninkrijk!
Jouw steun is meer dan welkom

Deelnemen aan de Outreach is niet de enige manier om bij te dragen aan de impact en de verspreiding van Gods liefde en genade. De gehele Outreach brengt heel wat kosten met zich mee en hierin zijn wij compleet afhankelijk van de voorzienigheid van God en de vrijgevigheid van zijn ‘lichaam’.

Elke deelnemer draagt met een eigen bijdrage bij aan de financiering van de Outreach, dit zal echter voornamelijk gebruikt worden voor het faciliteren van het verblijf van de deelnemers (onderdak, maaltijden, etc.). Wij willen ook niet teveel vragen van de deelnemers omdat zij juist al veel van hun tijd investeren door mee te doen aan de Outreach. Deelnemers uit het buitenland moeten daarnaast ook nog eens hun reis bekostigen. 

Je kan ons ook helpen wanneer  je over middelen beschikt waar wij gebruik van zouden kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan het openstellen van een locatie, het in bruikleen geven van bepaalde apparatuur of het verlenen van een service. Laat het ons weten via het contactformulier of mail naar financien@outreachveluwe.nl!

Geef een gift

t.n.v. Stichting Revive

NL79 RABO 0309 4357 14

o.v.v  Gift Outreach Veluwe 2017

Het rekeningnummer wordt afzonderlijk door Outreach Veluwe gebruikt, dankzij de middelen van Stichting Revive.

Deel je middelen

Neem contact met ons op doormiddel van het contactformulier wanneer je ons op een andere manier hulp kan bieden!

12 / 19 augustus

outreach veluwe 2017

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Stay tuned!

Find us on facebook