Programma

Programma

Van 19 t/m 25 augustus houden we Outreach in Nunspeet, Elburg, Harderwijk, Elspeet en ’t Harde. Op deze webpagina kun je het programma van de week vinden. Het programma is ingedeeld in plaatsen, daarnaast kun je op deze pagina al een aantal vaste programmaonderdelen vinden waar elke plaats aan mee doet. U kunt ook de app ‘Outreach Veluwe’ downloaden uit de play store.

Programma Nunspeet
Programma Elburg
Programma Harderwijk
Programma Elspeet
Programma ’t Harde

Jesus Celebration

De Jesus Celebration is een openlucht dienst op het marktplein van Nunspeet, 19:30 uur. Mensen uit alle plaatsen worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. We hebben een te gekke band en er zal kort wat gedeeld worden. Aansluitend sluiten we af met een hapje en een drankje. Dit alles is volledig gratis, wel wordt er collecte gehouden waar je optioneel geld in mag doen.

Ochtendsamenkomsten

Elke ochtend, van maandag t/m vrijdag, om 10:00 uur, is er een ochtendsamenkomst in de Dorpsherberg in Nunspeet (Dr. Schutlaan 2). Elke samenkomst start met aanbidding en wordt gevolgd door samen de Bijbel in te duiken. Elke ochtend komt er iemand anders uit één van de vijf plaatsen vertellen over zijn/haar visie voor de Veluwe en hoe God daar door werkt. Deze samenkomsten zijn open voor iedereen!

Outreach Café

In het Outreach Café kun je gratis koffie en thee komen drinken. Van maandag t/m vrijdag zijn alle Outreach Cafés geopend.

– Nunspeet: 14:00 tot 22:00 uur, woensdag tot 21:00 uur (Driestweg 4)
– Elburg: 14:00 tot 22:00 uur, woensdag tot 21:00 uur (parkeerplaats Schootsveld)
– Harderwijk: 14:00 tot 21:30 uur, woensdagavond gesloten (Jodenkerksteeg 1)
– Elspeet: 14:00 tot 22:00 uur, woensdagavond gesloten (Staverdenseweg 2)

Mannenavond (samen met Kampvuuravonden gemeente Elburg)

Donderdag 23 augustus organiseren we in samenwerking met Kampvuuravonden gemeente Elburg een mannenavond aan de Rozenbergerweg 1, 20:00 uur. Deze avond is uitsluitend voor mannen. Matthé Vos zal spreken over het thema ‘Laat de kinderen tot mij komen’ en Hidde Joustra & band zullen ons voorgaan in aanbidding. De avond is, net als alle andere activiteiten, volledig gratis en voorzien van een hapje en een drankje.

Vrouwenavond: De Biddende Vrouw

Dinsdag 21 augustus organiseren we een vrouwenavond met als thema het gebed. Cleartje Frieke-Kappers, werkzaam bij ‘The Bible League’, zal met ons spreken. De avond is voor iedereen toegankelijk, als je maar een vrouw van minimaal 13 jaar oud bent!

De avond vindt plaats in de Outreach ontmoetingsplek (Staverdenseweg 2) om 19:30 uur.

Encounter

De Encounter is een jaarlijks terugkerend evenement in de Outreach. Dit jaar hebben we zelfs besloten om de Outreach Cafés te sluiten tijdens de Encounter. De Encounter vinden we zo belangrijk, omdat we geloven dat als je uitdeelt je ook moet ontvangen. En als er één avond is waarop je kan ontvangen dan is dat wel de Encounteravond.

Encounter betekent ontmoeting, en dat is ook precies het doel van de Encounter: Persoonlijke ontmoeting met God. We kunnen het proberen uit te leggen, maar je moet het gewoon meemaken om het te kunnen begrijpen.

Blijf op de hoogte!

vind ons op facebook