Programma Elspeet

Programma Elspeet

Dit jaar zijn we voor het eerst in Elspeet. We zien er naar uit om hier nieuwe mensen te ontmoeten, relaties te bouwen en samen te gaan zoeken naar Gods hart, woord en waarheid!

Programma

Outreach Ontmoetingsplek (Outreach Café Elspeet)
Ma t/m Vrij 14:00 – 22:00 uur (woensdag 17:30 uur), Outreach ontmoetingsplek (Staverdenseweg 2).
Elke doordeweekse dag is de Outreach Ontmoetingsplek in Elspeet open. U kunt hier gratis een kop koffie of thee komen drinken. Dit jaar is de Outreach ontmoetingsplek in het jeugdcentrum naast het VVV van Elspeet. Voel u welkom voor gratis koffie of thee in ons Outreach Café!

Sporten met kinderen
Ma t/m Vrij 13:45 – 16:00 uur, Outreach ontmoetingsplek (Staverdenseweg 2).
Tijdens de Outreach week willen we elke doordeweekse dag gaan sporten met kinderen. We verzamelen in de Outreach ontmoetingsplek om 13:45 uur en gaan daarna met elkaar naar de locatie waar we zullen sporten. Het sporten is met kinderen van 6 tot 12 jaar, dus zorg dat ze er zijn! We verwachten 16:00 uur klaar te zijn.

Inloopavond
Maandag 19:30 uur, Outreach ontmoetingsplek (Staverdenseweg 2).
Deze avond hebben we een inloopavond. De Outreach ontmoetingsplek is open en hier kunt u gratis koffie en thee komen drinken. Om 20:30 uur zal er een korte toespraak gehouden worden. U bent van harte welkom om deze avond te komen genieten van een heerlijke bak koffie, onder het genot van een goed gesprek.

Vrouwenavond: De Biddende Vrouw
Dinsdag 19:30 uur, Outreach Ontmoetingsplek (Staverdenseweg 2).
Vanavond is alleen voor vrouwen! Vrouwen vanuit alle plaatsen zijn welkom, als ze maar 13 jaar of ouder zijn. Vanavond zal Cleartje Frieke-Kappers, werkzaam bij ‘Bible League’, komen spreken over het gebed. Zeker een aanrader om bij te zijn! (Flyer hiernaast)

Jongerenavond: Wat heeft Markus jou te zeggen?
Donderdag 19:30 uur, Outreach ontmoetingsplek (Staverdenseweg 2).
Wat heeft Markus ons te zeggen? Vanavond zal Hans van Bezooijen het daar met ons over hebben. Hans is straatevangelist in Haarlem en heeft een passie voor God. Hij komt graag met ons delen over Zijn woord. Alle jongeren van 13 t/m 25 jaar zijn welkom.

Lofprijzing
Vrijdag 19:30 uur, Outreach ontmoetingsplek (Staverdenseweg 2).
Vanavond zal er lofprijzing zijn in de Outreach ontmoetingsplek, gericht op het aanbidden van God. Voel je meer dan welkom!

Blijf op de hoogte!

vind ons op facebook