Missie, visie en strategie

Onze missie is het bereiken van de verschillende plaatsen op de Veluwe!
missie

Jezus staat centraal tijdens onze Outreaches. Vanuit de liefde van God willen we Zijn woord verkondigen. We willen ons, als het ware, overgeven aan Zijn wil. Als Outreach Veluwe hebben we het verlangen om uit eenheid en dienstbaarheid te handelen. We willen mensen losmaken van religie en in een levende relatie met Jezus zetten. We willen trouw zijn aan God en aan elkaar om eensgezind ons doel te bereiken: het brengen van het Koninkrijk naar de Veluwe.
Wij geloven dat Jezus voor ons aan het kruis is gestorven en drie dagen later is opgestaan uit de dood. Hij heeft voor ons de dood overwonnen, zodat wij vergeven en vrij konden zijn van onze zonden. Daarom willen we laten zien dat God realiteit is.

Visie

We willen het Koninkrijk van God bouwen op de Veluwe, hierbij zijn we volledig afhankelijk van God. Wij geloven dat we kunnen bouwen aan het Koninkrijk door mensen te bereiken die het nodig hebben, met de waarheid, het evangelie en de liefde van Jezus. Door zelf in Gods aanwezigheid te zijn en blijven, en door gevoelig te zijn voor waar de Heilige Geest ons leidt, geloven wij dat we mensen kunnen bereiken. We willen ook de mensen die Hem al wel kennen bereiken en een toename van geloof bewerkstelligen. De Outreach heeft een hart van aanbidding, omdat wij geloven dat Gods Geest door aanbidding heen werkt. Ook gebed is belangrijk voor Outreach Veluwe, omdat wij in afhankelijkheid van God willen handelen. Daarnaast geloven we ook dat we, als christenen onder elkaar, heel veel plezier mogen maken en dat ook juist dat plezier meewerkt aan het uitreiken.

strategie

Door verschillende activiteiten te doen willen we een verschil maken. Zo openen we, in elke plaats waar we Outreach houden, een Outreach Café. Hier schenken we gratis koffie en gaan we in gesprek met mensen. Daarnaast gaan we op bezoek bij verzorgingstehuizen om hier, samen met de ouderen, God te aanbidden. Ook gaan we langs bij mensen die bemoediging nodig hebben; de eenzamen, de beperkten en de armen. We brengen deze mensen een kleinigheidje, gaan met ze in gesprek en proberen altijd voor ze te bidden. Ook gaan we over de straten om te evangeliseren en samen, in het openbaar, God te aanbidden. We sluiten de week af met een Jesus Celebration op het marktplein in Nunspeet, waarbij we God aanbidden en mensen oproepen om hun hart aan Jezus te geven.
We willen ook onze deelnemers toerusten, daarom houden we elke ochtend een samenkomst waarin we God aanbidden en samen zoeken naar waarheden in het Woord. We eten samen. Ook organiseren wij een encounter met als doel om God op een intieme manier te ontmoeten.

18 / 25 augustus

Outreach Veluwe 2018

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Blijf op de hoogte!

vind ons op facebook