Outreach Veluwe

Outreach Veluwe

Vanaf het begin was het ons verlangen om niet een eenmalig evenement te organiseren maar om een doorgaande beweging op te bouwen in en vanuit de Veluwe. We kijken daarom uit naar de Outreach van de zomer (18 – 25 augustus 2018).

We zijn in 2016 begonnen met Outreach Nunspeet. Toen was de Outreach alleen in Nunspeet. In 2017 is de naam veranderd naar Outreach Veluwe en is ook Elburg erbij gekomen. We zien er naar uit om dit jaar verder te gaan met Nunspeet en Elburg, maar ook met Harderwijk, Elspeet en ’t Harde.

De Outreach is echter niet het moment waarop alles ‘moet gebeuren’ maar juist waarop dingen samen mogen komen, en waar we opnieuw bewust mogen worden van onze toewijding aan het koninkrijk van God. Dit jaar zijn we begonnen met een wekelijkse inloopavond in de Boemerang op de dinsdagavond, genaamd Hemels.

Juist door de Outreach te herhalen kunnen we groeien in het bouwen van een vruchtbare week. We hebben de afgelopen zomers de kracht ervaren van de Outreach en tegelijkertijd ontdekt welke dingen op een andere manier beter tot hun recht kunnen komen. Wil je op de hoogte blijven op actief meehelpen in het proces neem dan contact met ons op.

DETAILS

18 tot en met 25 augustus
vind ons op Facebook

Nunspeet
Elburg
Harderwijk
Elspeet
’t Harde

Gebed, aanbidding & onderwijs

Er is kracht in Gods aanwezigheid en het leren kennen van Zijn Hart.

We hebben elkaar nodig

De outreach brengt kerkelijke achtergronden, generaties en nationaliteiten bij elkaar.

Ontvangen & doorgeven

Ons grootste verlangen is dat de liefde en genade van God verspreid zullen worden!

Zo nu en dan plaatsen we hier een tekst die in de voorbereiding van de outreach naar voren komt.

Spreuken 3:5-6

Vertrouw op de HEER met heel je hart, steun niet op eigen inzicht. Denk aan hem bij alles wat je doet, dan baant hij voor jou de weg.

18 / 25 augustus

Outreach Veluwe 2018

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Eens per maand vragen wij een Outreach deelnemer, of oud deelnemer, om zijn/haar motivatie om mee te doen, of hoe het vorig jaar is geweest.

Noah van der Vegt

 

Jezus heeft zich in mijn leven heel duidelijk laten zien en ik heb de laatste paar jaar zo’n grote liefde voor Hem gekregen, doordat Hij zoveel van mij heeft gehouden en nog steeds houdt. Omdat die liefde zo mooi en echt is wil ik graag dat andere mensen daar ook over horen en zelf gaan beseffen wat Hij voor ons heeft gedaan. De Outreach deelt dit verlangen en wilt dat uitdragen op een hele effectieve en bijzondere manier. Ik heb er alle vertrouwen in dat God hierdoorheen hele mooie dingen gaat doen zodat we écht impact kunnen hebben.
Daarom heb ik er erg veel zin in!

Lees verder…

Blijf op de hoogte!

vind ons op facebook