Outreach Veluwe

Wij zijn druk bezig met het bouwen aan een nieuwe website, daarom kan het voorkomen dat de informatie op deze website is verouderd. De homepage (deze pagina) en de pagina voor aanmelden en het weekend zijn up-to-date, mocht u vragen hebben over iets anders dan deze dingen, mail dan naar info@outreachveluwe.nl

Primeur: Het Outreach Weekend

Dit jaar hebben we hem voor het eerst: Het Outreach Weekend! Het weekend bestaat uit een voorbereidingsdag die zal plaatsvinden op zaterdag 1 juni. Deze dag willen we tijd besteden zoals we dat ook tijdens de Outreach doen. De dag zal een afspiegeling van een gemiddelde Outreach dag zijn en is dus ideaal voor als je kennis wil maken met de Outreach.

Het programma bestaat uit samen zingen, samen eten, evangelisatietraining, praktisch uitstappen, weer samen eten en een aanbiddingsconcert. De dag is dus niet alleen maar kennis maken met de Outreach, maar ook persoonlijke groei en praktisch uitstappen en uitreiken naar je omgeving.

Klik op de button voor meer info en aanmelden:

DETAILS

24 tot en met 31 augustus
vind ons op Facebook
Gebed, aanbidding & onderwijs

Er is kracht in Gods aanwezigheid en het leren kennen van Zijn Hart.

We hebben elkaar nodig

De outreach brengt kerkelijke achtergronden, generaties en nationaliteiten bij elkaar.

Ontvangen & doorgeven

Ons grootste verlangen is dat de liefde en genade van God verspreid zullen worden!

Zo nu en dan plaatsen we hier een tekst die in de voorbereiding van de outreach naar voren komt.

Spreuken 3:5-6

Vertrouw op de HEER met heel je hart, steun niet op eigen inzicht. Denk aan hem bij alles wat je doet, dan baant hij voor jou de weg.

24 / 31 augustus

Outreach Veluwe 2019

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Eens per maand vragen wij een Outreach deelnemer, of oud deelnemer, om zijn/haar motivatie om mee te doen, of hoe het vorig jaar is geweest.

Noah van der Vegt

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Blijf op de hoogte!

vind ons op facebook