Outreach Veluwe

Wij zijn druk bezig met het bouwen aan een nieuwe website, daarom kan het voorkomen dat de informatie op deze website is verouderd. De homepage (deze pagina) en de pagina voor aanmelden en het weekend zijn up-to-date, mocht u vragen hebben over iets anders dan deze dingen, mail dan naar info@outreachveluwe.nl

Outreach Veluwe 24 – 31 augustus 2019

Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van Outreach Veluwe, een activiteit waaraan verschillende plaatsen op de Veluwe mee doen om in deze regio Gods liefde met mensen te delen, dit jaar van 24 tot en met 31 augustus.

Op deze site vind je meer info over Outreach Veluwe en kun je je opgeven om mee te doen! Het mooist is natuurlijk om de hele week mee te doen maar je kunt ook een deel van het programma meedoen.

Hieronder zie je het weekprogramma. De bijeenkomsten in Nunspeet, in het weekend en in de ochtenden en de Encounteravond vinden plaats in het gebouw van de VEG, Doctor Schutlaan 2.

Of klik hier voor een grotere versie!

DETAILS

24 tot en met 31 augustus
vind ons op Facebook
Gebed, aanbidding & onderwijs

Er is kracht in Gods aanwezigheid en het leren kennen van Zijn Hart.

We hebben elkaar nodig

De outreach brengt kerkelijke achtergronden, generaties en nationaliteiten bij elkaar.

Ontvangen & doorgeven

Ons grootste verlangen is dat de liefde en genade van God verspreid zullen worden!

Zo nu en dan plaatsen we hier een tekst die in de voorbereiding van de outreach naar voren komt.

Spreuken 3:5-6

Vertrouw op de HEER met heel je hart, steun niet op eigen inzicht. Denk aan hem bij alles wat je doet, dan baant hij voor jou de weg.

24 / 31 augustus

Outreach Veluwe 2019

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Eens per maand vragen wij een Outreach deelnemer, of oud deelnemer, om zijn/haar motivatie om mee te doen, of hoe het vorig jaar is geweest.

Noah van der Vegt

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Blijf op de hoogte!

vind ons op facebook