Ontvangen & doorgeven

doorgeven

De Outreach is echt gericht op evangelisatie, ons grootste verlangen is om door de week heen mensen te bereiken met de liefde en genade van God. We willen plaats maken voor Jezus juist in de levens van mensen. We zijn niet op zoek naar ‘ervaren evangelisten’, maar naar christenen die vanuit een levende relatie met God bereid zijn om door Hem gebruikt te worden! We mogen doorgeven wat we ontvangen hebben, we hebben niet het alleenrecht op onze zegeningen.

Evangelisatie?

We willen ons niet beperken door een paar vastgestelde vormen, omdat we juist vanuit een creatieve en ontspannen houding een positieve aanwezigheid willen zijn. We hoeven niet uit eigen kracht mensen ‘over te halen’ maar we mogen ons laten leiden door de Geest om de kracht van Jezus openbaar te maken! Het is belangrijk dat we ontspannen en met plezier de week beleven, hoewel je natuurlijk wel wordt uitgedaagd om zo af en toe uit je comfort-zone te stappen!

opbouwen

Als deelnemer van de Outreach zal je merken dat juist door jezelf te geven je veel zult ontvangen! Wij zijn niet een verzameling van perfecte mensen, ook wij hebben het nodig om bemoedigd en opgebouwd te worden De momenten van gebed, aanbidding en onderwijs die we gezamenlijk zullen hebben zijn er juist voor jou! We geloven dat je als deelnemer enorm zult groeien in een leven volledig gericht op Jezus.

18/ 25 augustus

Outreach Veluwe 2018

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Blijf op de hoogte!

vind ons op facebook