Meld je aan!

aanmelden

Als je wilt deelnemen aan de Outreach is het belangrijk dat je je opgeeft! Dat kan hieronder via het aanmeldingsformulier. Je meld je aan voor de hele Outreach week (het programma begint zondagochtend). Neem contact met ons op wanneer je, bijvoorbeeld door een geplande reis, niet de hele week aanwezig kan zijn.

Kosten

Van elke deelnemer wordt een financiële bijdrage aan de Outreach gevraagd om het onderdak en de maaltijden te bekostigen. De bijdrage bedraagt 150 euro. Je mag kiezen om dit bedrag in één keer te betalen, of in fases te betalen. Neem contact met ons op wanneer dit bedrag bij jou voor problemen zorgt.

verblijf

We zullen verblijven op een locatie in Nunspeet waar we slapen, eten en onze bijeenkomsten hebben. Net als de voorgaande jaren zal deze locatie de Dorpsherberg in Nunspeet zijn. Het is een belangrijk onderdeel van de Outreach dat we tijdens de week echt een hechte gemeenschap vormen!

Sponsoring

Heb je zelf niet genoeg geld, of wil je meehelpen om de Outreach te sponsoren? Dan kun je gebruik maken van de sponsoraanvraag 2018. Dit is een brief waarin de vraag staat of mensen de Outreach willen sponsoren. Je mag deze brief ook gebruiken om je persoonlijke deelnemersbijdrage van 150 euro bij elkaar te krijgen, zorg dan wel dat er bij de betaling vermeld staat ‘deelnemersbijdrage [naam]’ zodat wij weten dat het een deel van jou persoonlijke bijdrage is.

privacy

Als je je aanmeld voor de Outreach ontvang je ook automatisch onze nieuwsbrief over de mail. Wil je dit niet? Geef het dan aan bij de laatste vraag op het formulier. We gaan zo zorgvuldig mogelijk om met jou persoonlijke gegevens. Wil je meer weten over wat wij met jouw gegevens doen, kijk dan hier.

Meld je aan voor 1 augustus!

Blijf op de hoogte!

vind ons op facebook