We hebben elkaar nodig

Generaties

We hopen dat de Outreach ook generaties zal verbinden door met jong en oud samen de week te beleven. We mogen samen het ‘lichaam van Christus’ vormen juist in onze verscheidenheid. Als een familie die elkaar ondersteunt, aanvult en opbouwt. Onze eigen levenswandel als christen mag een bron van wijsheid en inspiratie zijn voor anderen. We moedigen daarom iedereen aan om een deel te worden van de Outreach!

Interkerkelijk

Ons verlangen is dat alle kerken in de verschillende plaatsen deel krijgen aan een groter geheel, Gods aanwezigheid op de Veluwe! Wij willen de kerken op de Veluwe dienen en hen ook de ruimte geven om een deel te worden van de Outreach. Het gaat niet om de Outreach zelf maar om de Veluwe. Tijdens de Outreach zullen we samenzijn met christenen vanuit allerlei kerkelijke achtergronden. Geen beperking maar juist een geestelijke rijkdom waarin we elkaar mogen aanvullen en aansporen. Het is zo krachtig om onze eenheid en verbondenheid in Jezus te vinden.

internationaal

We nodigen ook buitenlandse christenen uit om mee te doen met de Outreach op de Veluwe. Het is altijd weer bijzonder om te ontdekken dat onze God een God is van alle plaatsen en van alle tijden! Het is niet alleen heel erg bemoedigend naar elkaar toe, maar juist ook een krachtige boodschap voor de mensen die we mogen bereiken. Bij gezamenlijke momenten zal er een Engelse (of juist een Nederlandse) vertaling worden gegeven.

18 / 25 augustus

Outreach Veluwe 2018

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Blijf op de hoogte!

vind ons op facebook