Gebed, aanbidding & onderwijs

Gebed

Zonder gebed geen Outreach! Wij geloven dat het werk van God begint en tot bloei komt vanuit een biddende levensstijl. We willen jou dan ook vragen om heel specifiek te bidden voor de Outreach, dat Jezus in alles openbaar zal worden! Bid met ons mee: “dat God deuren voor ons opent om het mysterie van Christus te verkondigen” (Koll 4:3). Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van gebedsbijeenkomsten.

aanbidding

Aanbidding heeft net als gebed een leidende rol in het tot stand komen van de Outreach en zal ook tijdens de Outreach een centrale rol hebben. We zien uit naar momenten van aanbidding waarin we ons volledig mogen richten op wie God is. In Zijn aanwezigheid worden levens veranderd! We zullen letterlijk de Veluwe gaan vullen met aanbidding door in verschillende teams in het openbaar plaats te maken voor Zijn tegenwoordigheid.

onderwijs

Tijdens de Outreachweek zal elke ochtend, na een tijd van gezamenlijke aanbidding, een moment van onderwijs plaatsvinden, waarin we God door zijn Woord tot ons willen laten spreken. Wij geloven dat we hierin door de Heilige Geest vervuld zullen worden met Zijn waarheid. God wil hierbij iedereen gebruiken om Zijn wijsheid te delen.¬†Zonder de waarheid over wie God is kunnen we hem niet aanbidden! “Wie hem aanbidt, moet dan doen in Geest en in waarheid” (Joh 4:24).

18 / 25 augustus

Outreach Veluwe 2018

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Blijf op de hoogte!

vind ons op facebook